Dennis Pattipeilohy

Hier vindt U een toelichting van deze therapeut.

Dit is een persoonlijke toelichting, door de therapeut zelf geschreven om U een indruk te geven van de therapeut zelve.
In dit geval gaat het over:
 
Dennis Pattipeilohy
 
Klik op verder lezen om de toelichting te bezichtigen.

 

Aangenaam, mijn naam is Dennis Pattipeilohy en ik praktiseer traditionele Chinese geneeskunde (TCG). Vanaf 2006 ben ik al actief in het vak. Mijn achtergrond is van technische aard. Hiervoor heb ik productie automatisering en elektrotechniek gestudeerd.
 
Mijn interesse in de oosterse wijsheden is er altijd geweest. Ik heb de opleiding Traditionele Chinese Geneeskunde gevolgd bij Qing Bai in Nijmegen. Al snel wist ik dat TCG helemaal in mijn straatje lag.
 
Bij de Qing Bai academie heb ik mijn acupunctuur-, tuina- en westerse medische basiskennis diploma's behaald. Ook heb ik de opleiding voedingsleer gevolgd bij de Qing bai academie.
 
Bij Ah-Shi ben ik begonnen als stagair en ben april 2008 in dienst getreden bij Ah-Shi. Vanaf juli 2009 heb ik voor een klein jaar een uitstapje gemaakt. Met een ervaring rijker ben ik in juni 2010 teruggekeerd naar Ah-Shi.
 
Ieder jaar school ik me bij en ben aangesloten bij de NVTCG Zhong.
 
 
Ik gebruik de volgende behandelmethoden; acupunctuur, tui na ( Chinese massage ), bioresonantie Quantum en ik geef voedings- bewegings- en houdingsadviezen.

 

 

 

Lid Zhong
Licentienummer: 3112810008812
AGB-Code: 90.037584

Specialisatie(s)

 • Acupunctuur & Traditionele Chinese Geneeskunde >>

  Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG).

  Acupunctuur is een oude Chinese geneeskunst, gebruikt om een grote verscheidenheid aan kwalen te behandelen, om de gezondheid te bevorderen en pijn en lijden te v

 • EFT ( Emotional Freedom Technique ) >>

  EFT staat voor Emotional Freedom Technique

  EFT bestaat uit een paar uiterst effectieve technieken om je te bevrijden van beperkende en ongewenste emoties zoals oud zeer, trauma, en angsten en fobieën.


  EFT is uiter

 • Elektro acupunctuur >>

  Elektroacupunctuur ook wel elektrostimulatie komt voort uit de TCG en is een van de technieken binnen de acupunctuur. Onder de elektroacupunctuur verstaan we het met zwakke stroompjes stimuleren van acupunctuurpunten op de huid of op naaldjes in de

 • Laseracupunctuur >>

  LASER staat voor: Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation.

  Bij acupunctuur denk je al gauw aan naalden, maar er bestaat ook laseracupunctuur

  Dit is acupunctuur waarbij met behulp van laserlicht

 • Moderne acupunctuur d.m.v. Quantumdiagnostiek >>

  De afgelopen jaren is er een toenemende belangstelling voor de ontwikkelingen op het gebied van biofeedback en bioresonantie. Het wordt wel de therapie van de toekomst genoemd.

  De SCIO Quantum biofeedback is een analyse- en behandelsystee

 • Moxabehandeling >>

  Moxa is afgeleid van een kruid dat in het japans Mogusa heet. Een Nederlandse vertaling van Mogusa is bijvoet, de Artemisia vulgaris.Het is een kruid dat bij aansteking langzaam en zeer heet verbrandt. Het geeft een aangename en weldadige infrarode

 • Tuina Massage >>

  Tuina (spreek uit twiena) is naast acupunctuur en kruiden één van de therapieën van de Traditioneel Chinese Geneeskunde (T.C.M.). Tuina kent een grote variëteit aan verschillende massages die op het lichaamsoppervlak worden u

Overige behandelaars

Piet Peeters
Piet Peeters >>