Ruud Dijksterhuis

Hier vindt U een toelichting van deze therapeut.

Dit is een persoonlijke toelichting, door de therapeut zelf geschreven om U een indruk te geven van de therapeut zelve.
In dit geval gaat het over:
 
Ruud Dijksterhuis
 
Klik op verder lezen om de toelichting te bezichtigen.
 

Mijn naam is Ruud Dijksterhuis.

Ik studeerde Acupunctuur en Fysiotherapie aan de Internationale Academie van Thim van der Laan in Utrecht waar ik in beide richtingen afstudeerde.
In 1991 behaalde ik het D-diploma van de Nederlandse Artsen Acupunctuur Stichting en het internationale diploma van de Société Internationale d'Acupuncture.
Van 1997 tot en met 2001 was ik bestuurslid bij het Nederlands Astma Fonds. In deze periode gaf ik als fysiotherapeut judo- en zwemles en Sport en Spel aan kinderen met COPD en Astma van 6 tot en met 14 jaar en Sport en Spel aan volwassen longpatiënten.
 
In 2000 en 2001 studeerde ik Orthomoleculaire Geneeskunde in Den Haag.
 
Sindsdien ben ik werkzaam als acupuncturist in mijn eigen praktijk in Tilburg en was ik tot 6 oktober 2009 als fysiotherapeut en acupuncturist werkzaam in een multidisciplinair gezondheidscentrum in Uden.
 
Vanaf 12 oktober 2009 werk ik met veel plezier bij Ah-Shi in Bladel, waar ik kennis maakte met de Quantumtechniek. Tijdens mijn carrière heb ik met verscheidene Bioresonantiesystemen gewerkt, zoals Rathera, Ryodoraku, Vega, Prognos e.a. 
Recente ontwikkelingen leverden het Quantumsysteem op dat op dit moment volgens mij op zijn gebied het meest geavanceerde systeem genoemd mag worden.
Ik houd mij vooral bezig met acupunctuur, fysiotherapie,- rapportage en Quantumonderzoek en -behandeling.
 
 
 
 
Lid NVA
Lid KNGF
Registratienummer: 34898
Lid N.A.A.S.
Registratienummer: 9106003
BIG-registratienummer 99043912204
AGB-Code: 90022138
 
 
 

Specialisatie(s)

 • Acupunctuur & Traditionele Chinese Geneeskunde >>

  Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG).
   
  In de TCG werkt men vanuit de gedachte dat lichamelijke en geestelijke klachten worden veroorzaakt door verstoringen in de energiehuishouding van het

 • Electro acupunctuur >>

  Electroacupunctuur ( of elektroacupunctuur) is een behandelwijze om de balans van het lichaam te helpen herstellen. Het is een natuurlijke en veilige manier om het lichaam de juiste signalen en prikkels te geven om het zelfherstellend vermogen aan t

 • Laseracupunctuur >>

  LASER staat voor: Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation.
  Door een proces waarbij electronen worden gestimuleerd in het vrijmaken van fotonen (lichtdeeltjes) kan een zeer zuivere vorm van lichtenergie worden

 • Moxabehandeling >>

  Moxa is afgeleid van een kruid dat in het japans Mogusa heet. Een Nederlandse vertaling van Mogusa is bijvoet, de Artemisia vulgaris.Het is een kruid dat bij aansteking langzaam en zeer heet verbrandt. Het geeft een aangename en weldadige infrarode

Overige behandelaars

Dennis Pattipeilohy
Dennis Pattipeilohy >>
Piet Peeters
Piet Peeters >>