Electro acupunctuur

Electroacupunctuur ( of elektroacupunctuur) is een behandelwijze om de balans van het lichaam te helpen herstellen. Het is een natuurlijke en veilige manier om het lichaam de juiste signalen en prikkels te geven om het zelfherstellend vermogen aan te spreken.

Hierbij worden geen naalden gebruikt, maar biofeedback, vega-test, rathera, acupressuur en meerdere nietinvasieve diagnose- en behandeltherapieën.
 

Wanneer Elektro-acupunctuur?
 

Elektro-acupunctuur is een veilige en pijnloze methode om klachten te verhelpen en te voorkomen. De behandelwijze is gebaseerd op kennis van homeopathie, acupunctuur en reguliere geneeskunde en is geschikt voor  volwassenen en kinderen vanaf baby. Behandeling is zinvol als het lichaam zelf niet (meer) in staat is de klachten te  verhelpen.
 
Met behulp van Elektro-acupunctuur stelt de therapeut vast welke verstoringen in het lichaam aanwezig zijn. Vervolgens behandelt zij de oorzaak van de klachten, niet de symptomen maar de gesignaleerde verstoringen.

Het uiteindelijke doel is evenwichtsherstel van lichaam en geest. In principe kunnen  alle klachten met behulp van Elektro-acupunctuur behandeld worden. Veel behandelde klachten zijn chronische vermoeidheid, spier- en gewrichtsklachten, allergieën, hoofdpijn, darmstoringen, huidklachten, hormoonstoringen en emotionele storingen zoals angsten en depressies.

Bij klachten is het altijd wenselijk eerst de huisarts en eventueel een specialist te bezoeken.

 

 

Deze behandeling staat bekend als onderdeel van de acupunctuur, en zal ook als zodanig vermeld worden op de nota.

Deze behandeling valt onder de TCG-discipline, en word daardoor waarschijnlijk vergoed door de zorgverzekeraar afhankelijk van Uw polisvorm.

Behandelaar(s)

Dennis Pattipeilohy >>
Piet Peeters >>