Moderne acupunctuur d.m.v. Quantumdiagnostiek

De afgelopen jaren is er een toenemende belangstelling voor de ontwikkelingen op het gebied van biofeedback en bioresonantie. Het wordt wel de therapie van de toekomst genoemd.

De SCIO Quantum biofeedback is een analyse- en behandelsysteem dat vanuit de quantumfysica ontwikkelde technologie koppelt aan de kennis en inzichten uit onder meer de Westerse en Oosterse geneeskunde.

Zittend vanuit de stoel, verbonden via een aantal banden met het scio apparaat, wordt binnen een aantal minuten pijnloos de meting uitgevoerd.

De apparatuur geeft door middel van een fijnzinnige, interactieve meetmethode inzicht in de algehele energetische toestand van het lichaam, maar ook van de oorzaken en samenhang van acute en chronische klachten. Deze worden vervolgens integraal, vanuit alle relevante invalshoeken in de kern aangepakt. Met de SCIO wordt de energetische balans zo goed mogelijk hersteld.

De SCIO is ook uitstekend in te zetten voor de preventie van klachten. We geven onze auto regelmatig een APK-keuring. Maar wat doen we met ons lichaam, ons belangrijkste voertuig? Een uitgebreide analyse geeft u niet alleen inzicht in de aangrijpingspunten voor een gezondere levensstijl, maar ook in de specifieke punten (disbalansen, zwakkere organen, gevoeligheden, etc.) waar u in het bijzonder op moet letten.

In toenemende mate benutten wij de SCIO als instrument dat leidt tot een betere bewustwording. U krijgt namelijk ook inzicht  in de onderliggende factoren van uw al dan niet sterke gezondheid en welbevinden.

Belangrijke voordelen van de SCIO zijn:
- Geen negatieve bijwerkingen.
- De testen zijn geheel pijnloos
- De diepere oorzaken van en samenhang tussen klachten wordt duidelijk
- De SCIO werkt interactief waardoor verstoringen meteen op de juiste wijze worden behandeld.

 

 

Deze behandeling staat bekend als onderdeel van de acupunctuur, en zal ook als zodanig vermeld worden op de nota.

Deze behandeling valt onder de TCG-discipline, en word daardoor waarschijnlijk vergoed door de zorgverzekeraar afhankelijk van Uw polisvorm.

Behandelaar(s)

Dennis Pattipeilohy >>
Piet Peeters >>