Folders & Publicaties

Op deze pagina vindt U folders, informatie, publicaties en dergelijke..

 

Deze kunt U openen met Adobe Reader, dit programma kunt U verkrijgen via de volgende link:

http://get.adobe.com/nl/reader/

Folder Ah-shi.

Folder Ah-shi.

AH-SHI is een praktijk voor “integrale alternatieve geneeswijzen” en is opgericht als praktijk voor klassieke en moderne acupunctuur.

Wij werken met diverse therapieën waarvan u onder het tabblad behandelingen een overzicht kunt vinden.

Bij AH-SHI werken meerdere therapeuten, allen met (naast de acupunctuur) hun eigen specialisaties. Zij werken met elkaar samen ten behoeve van de verbetering van de klachten en/of genezing van de cliënt.

Bij deze onze folder, voor meer informatie kunt U het beste contact met ons opnemen.

Klik hier om de folder te downloaden >>

Folder Beauty & Wellness

Folder Beauty & Wellness

In deze folder vind U informatie over verschillende behandelingen gedaan door onze schoonheids specialiste.

Waaronder:

- Diverse gezichtsbehandelingen
- Endermologie
- Lichaamsbehandelingen
- Cosmetische hand- en voetverzorging

 

 

Klik hier om de folder te downloaden >>

Folder Beauty & Wellness Prijslijst

Folder Beauty & Wellness Prijslijst

Wij maken in de salon gebruik van de producten van Thalgo. De producten, programmaʼs en methodes van Thalgo zijn gebaseerd op de natuurlijke, vitaliserende en heilzame werking van de zee en haar ingredienten.

Naast de schoonheidsbehandelingen kunt u hier ook terecht voor diverse behande- lingen o.a. endermologie, lichaamsbehandelingen, ontharen, kleine deelbehandelin- gen, massages en cosmetische hand -en voetverzorging.
 
Gun uzelf en uw huid de aandacht en ontspanning die het nodig heeft in deze drukke tijden.
 
 
Bij deze de prijslijst van ons salon.

Klik hier om de folder te downloaden >>

Folder Holopathie

Folder Holopathie

De holopathie is een modern, in Oostenrijk ontwikkeld professioneel systeem voor holistische behandeling van acute en chronische aandoeningen, pijnsyndromen en algemene gezondheidsklachten.

De term ' holopathie' is voor het eerst gebruikt door zijn uitvinder, de oostenrijkse arts Christian Steiner, en staat voor het therapiedoel de gehele mens te behandelen.

Klik hier om de folder te downloaden >>

Folder Quantum-diagnose

Folder Quantum-diagnose

De Afgelopen jaren is er een toenemende belangstelling voor de ontwikkelingen op het gebied van biofeedback en bioresonantie. Het wordt wel de therapie van de toekomst genoemd. De SCIO Quantum biofeedback is een analyse- en behandelsysteem dat vanuit de quantumfysica ontwikkelde technologie koppelt aan de kennis en inzichten uit onder meer de westerse en oosterse geneeskunde.

De apparatuur geeft door middel van een fijnzinnige, interactieve meetmethode inzicht in de algehele energetische toestand van het lichaam, maar ook van de oorzaken en samenhang van acute en chronische klachten.

Deze worden vervolgens integraal, vanuit alle relevante invalshoeken in de kern aangepakt. Met de SCIO wordt de energetische balans zo goed mogelijk hersteld.
 

Klik hier om de folder te downloaden >>

Prospectus FAUsT

Prospectus FAUsT

Aan de basis van de klassieke, traditionele Chinese Voedingsleer ligt een specifieke denkwijze ten grondslag die voortkomt uit de taoïstische filosofie.

Het bestuderen van deze filosofie opent de mogelijkheid om inzicht te verkrijgen in de samenhangen van ziektes en ziektebeelden.

De hedendaagse Westerse mens en zijn cultuur verschillen wezenlijk van de Oosterse.
De Westerse mens heeft de banden met zijn eigen verleden maar al te vaak verloren. Wij staan in het algemeen te ver van de natuur af.  Echter we zijn volledig afhankelijk van die natuur.

Met het oog hierop worden tijdens de studie voortdurend vergelijkingen gemaakt tussen Oost en West, tussen vroeger en nu tussen Cultuur en Natuur.

Voor meer informatie over deze cursus, gelieve te kijken op www.cursus-faust.nl

 

Klik hier om de folder te downloaden >>